Házirend

Kedves Vendégeink! Mi azon fáradozunk, hogy Önök a pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. A többi Vendég, illetve a környék nyugalma miatt kérem az alábbi házirend betartását. 

 1. Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre.

Külön előzetes egyeztetés esetében lehetőség van a szállás korábbi időpontban való elfoglalásához.

A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

A Vendégek bejelentkezéskor kötelesek olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot vagy a Szállásadó rendelkezésére bocsájtani a személyes okmányokat a vendégkönyv kitöltéséhez.

A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a Szállásadó tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

 1. Fizetés:

A szállás foglalása 30% előleg befizetésével történik. A foglalás az érkezés előtti 30. napig kötbérmentesen lemondható. Ezt követően 1 éjszakai szállás díja a kötbér. A szállásdíj fent maradó része és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor történik. Ha valami miatt Ön az előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni.

Fizetési módok: a helyszínen csak készpénzt tudunk elfogadni. Lehetőség van a megérkezés előtt átutalással, bankszámlaszámra fizetni vagy Szép kártyával (MKB, K&H, OTP) a Pénztárszolgáltató rendszerén keresztül fizetni.

Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni!

 1. Parkoló használat:

Az apartman saját belső parkolóval rendelkezik. A parkoló ingyen biztosított a vendégek számára. A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

 1. Dohányzás:

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!

Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és az apartman teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék.

Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a Szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni.

 1. Szobák, berendezési tárgyak használata:

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!

A bútorokat átrendezni kizárólag a Szállásadó beleegyezésével lehet.

Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a Vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületeket és bútorokat ne kenjék össze rovarokkal, étellel, itallal stb.

A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni.

A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva.

Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a Szállásadónak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a Szállásadónak, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

 1. Étkezés:

Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol lehetőség van egyszerű ételek elkészítésére. A konyhában használt eszközöket elmosott állapotban hagyják a szálláshelyen.

A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat.

Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék!

 1. Takarítás:

Az apartmanokat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. Amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a Szállásadónál, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényüket a Szállásadónál tudják jelezni. Az épületben Vendégek által keletkezett nagyobb koszt kötelesek eltakarítani.

 1. Hulladékelhelyezés, kezelés:

A háztartási szemét gyűjtése az apartmanoknál a konyhában elhelyezett hulladékgyűjtőben, illetve az udvaron található kommunális hulladék gyűjtésére szolgáló ZÖLD kukában történik. Az udvaron szelektív hulladékgyűjtő zsák került kihelyezésre, amelybe csak az alábbi hulladékok tehetők bele üresen: műanyag PET palack (ásványvíz, üdítős palack), alumínium sörös/üdítős/energiaitalos doboz, társított csomagolóanyag (UHT tejes, üdítős dobozok). ÜVEGET TILOS A ZSÁKBA HELYEZNI! Távozás előtt kérjük, hogy az ott tartózkodás alatt keletkezett hulladékot gyűjtsék össze és helyezzék el a megfelelő hulladék tárolóba!

 1. Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen, szélcsendben, felügyelet mellett lehet.

A tűzrakás után kérjük a Vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére.

 1. Tűzvédelem:

Nyílt láng használata az apartmanban tilos.. A menekülési útvonal: minden apartmannak a bejárati ajtója a szabadba nyílik. Tűz esetén ezeket kell használni menekülésre. Amennyiben a tűz a bejárati ajtót elzárja, akkor az ablakokon (az ablakszárnyak felén van szúnyogháló, a másik fele nincs elzárva) keresztül kell a szabadba jutni. Tűz esetén kérem a tűzoltókat (105) és a Szállásadót.

 1. Szolgáltatások, Egyéb:

A Vendégek részére a parkoló ingyenes. A wifi használat ingyenes melynek jelszava minden apartmanban kifüggesztésre került. A játszótér ingyen használható, de csak saját felelősségre.

Minden apartman rendelkezik klímával mely a Szállásadótól igényelhető 2000 Ft napi áron.

Háziállat az apartmanba és az udvarra nem vihető be.

A szálláshelyen hagyott értékekért a Szállásadó nem vállal felelősséget.

Az apartmanban okozott károkat a károkozónak meg kell térítenie. Felhívjuk figyelmét, hogy a Szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.).

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az apartmanban és az udvaron 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő (nagy zaj, ordítozás, stb), a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja. A botrányosan viselkedő Vendégek feljelentésre kerülnek.

Az apartman Vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés szabályait.

Facebook oldalunkon (Hello apartman) hasznos információkat találnak a programjaik megtervezéséhez.

Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk! 🙂

Foglalja le
szálláshelyét most!

+36 (70) 943-2191

Ajánlatkérés

További szálláshelyeink