Szállás

Gyöngyvirág Apartmanház – Hajdúszoboszló

Alsó szinti apartman

Az alsó szinten található apartmanban 2 db 2 ágyas különbejáratú szoba biztosítja a pihenést. Az egyik szoba franciaágyas. Az apartmanhoz zuhanykabinos fürdőszoba és jól felszerelt konyha, valamint étkező is tartozik.

Az apartmanhoz tartozó erkélyről közvetlen kertkapcsolatot biztosítunk. A konyha tartozékai: gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, evőeszközök és tányérok. A konyhához nagy étkező tartozik, ahol LCD tv (SAT) van felszerelve.

Felső szinti apartman

A felső szinti apartmanban összesen 6 fő helyezhető el kényelmesen. A 2 db különbejáratú 2 ágyas szobán kívül a nagy nappaliban további 2 főt tudunk elhelyezni. A francia ágyas szobához nagy erkély tartozik.

A konyha tartozékai: gáztűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, evőeszközök és tányérok. A konyhához nagy étkező/nappali tartozik, ahol LCD tv (SAT) van felszerelve. Az apartmanban zuhanykabinos fürdőszoba áll vendégeink részére. A felső szint a családok, baráti társaságok részére kiválóan alkalmas az együttlétre, pihenésre.

Kert, parkoló

A kellemes időtöltést biztosítják a 2 különálló kerti kiűlőben található kerti bútorok. Grillezési, bográcsozási és szalonnasütési lehetőség is van a kertben. Az épület körüli rész kővel van borítva. Az udvaron 2-3 kocsi helyezhető el.

Foglalja le
szálláshelyét most!

+36 (70) 943-2191

Ajánlatkérés

További szálláshelyünk